Archiv článků

Horňácká farma

Děkujeme Horňácké farmě za spolupráci a za krásný zážitek

My tři králové jdeme k Vám...

I naše školička podpořila tříkrálovou sbírku na pomoc těm, kteří potřebují pomoc. Do jesliček jsme vložili zlato, které děti vyrobily v mladším oddělení, zazpívali jsme pocestným a vyfotili se společně u betléma. Prožili jsme krásný týden ve školce.

Setkání u stromečku

V pondělí 21.12. jsme se společně setkali u stromečku a užili si moc krásný den

Vánoční koledování po dědině

I v letošním roce jsme byli koledovat do vesnici a to ve dnech 18. a 19.12.2020. Jako již tradičně jsme navštívili obecní úřad, obchod, poštu a Horňáckou farmu. Fotek vkládáme jen minimum, zapomněli jsme telefony ve školce...

Vánoční přípavy

Vánoce, Vánoce přicházejí....už se pomalu připravujeme

Mikuláš

Mikuláši, kdo to tady děti straší? Nikdo! U nás se nestraší... Letošní návštěva žáků z 9.třídy se nemohla uskutečnit. A tak krásné dopoledne připravily paní učitelky pro své dětičky. Jednu výhodu to mělo...přesně čertík věděl, komu má naměřit pytel na příští rok a andílek mohl chválit ty...

Ježíškova vnoučata

ežíškovy vnoučata je celorepublikový projekt, do kterého jsme se i letos zapojili. Tentokrát však nebudeme přáníčka posílat nikam daleko, ale rozneseme je po dědině a předáme seniorům z našeho okolí.

Zimní radovánky

Huráááá sněžííííí.....3.12. jsme si užili parádní zimní radovánky

Úklid zahrady

Letos netradičně, kvůli covidové situaci a uzavření školky, se úklid zahrady konal v rámci dopoledního programu až 1.12.